CeraDeco Iris

Iris

Deze serie levert ware topklasse in kwaliteit en luxe. De extreem slijtvaste toplaag is gemaakt van geselecteerde natuurlijke grondstoffen en heeft een prachtig reliëf. Daarnaast is iedere tegel uniek.

Download informatieblad

Specificaties

De producten van CeraDeco beschikken over specifieke eigenschappen. Voor bovenstaand product gelden onderstaande kenmerken. Tevens kunt u hier de verwerkingsvoorschriften van CeraDeco downloaden.

Materiaal Keramiek en beton
Afmetingen 60 x 60 x 4 cm
Gewicht 33 kg
Toplaag Dubbel geperst (slijtvast) keramiek
Stroefheidswaarde R12 (geschikt voor buitentoepassing)
Geschikte Ondergrond Draagkrachtig zandbed

De voordelen van CeraDeco

Met de aankoop van CeraDeco kiest u voor een aantal belangrijke kenmerken en voordelen van dit kwalitatief product.

Reliëf voor natuurlijke uitstraling

Tegels uit de CeraDeco LUX series hebben een toplaag met natuurlijk reliëf wat bijdraagt aan een luxe uitstraling.

Massieve toplaag

De toplaag van CeraDeco LUX is massief en extreem slijtvast, waardoor uitstraling en kwaliteit behouden blijven.

Exclusief design

CeraDeco LUX staat voor exclusief design en geeft iedere tuin het recht om bijzonder te zijn.

Eenvoudige verwerking

CeraDeco is een samengesteld product van keramiek met een sterke betonnen onderlaag. Een voldoende draagkrachtige zandgrond volstaat om een prachtige exclusieve terrasvloer te realiseren. Daarmee voorkomt u de aanleg van een kostbare betonnen fundering.

Onderhoudsvriendelijk

Een keramische vloer staat bekend om het lage onderhoud. CeraDeco heeft een producttoepassing voor buiten gecombineerd met een onderhoudsvriendelijke toplaag. Dit betekent dat u te allen tijde kunt blijven genieten van een ultieme uitstraling en kwaliteit.

Exclusief design

CeraDeco levert een geselecteerde variatie aan kleuren en designs. Dit geldt ook voor de ware topklasse van CeraDeco LUX. Al deze producten worden exclusief vervaardigd en geven uw terrasvloer de bijzondere uitstraling waar u om vraagt.

Duurzaam en slijtvast

CeraDeco biedt u luxe voor het leven. Het geselecteerde keramiek is aan hoge kwaliteitseisen onderworpen. Door het verdichte beton en de gepatenteerde verbinding behoort CeraDeco tot de duurzame categorie in het segment van exclusieve sierbestrating.

Veilig

Een keramische tegel kan onder vochtige weersomstandigheden een glad vloeroppervlak veroorzaken. Alle producten van CeraDeco zijn vervaardigd met een specifieke stroefheidswaarde. Hierdoor bent u verzekerd van een goed en veilig loopcomfort.

Unieke afstandhouder en voegopsluiting 

Het sterke onderbeton van CeraDeco beschikt over een unieke voegopsluiting en een geïntegreerde afstandhouder. Daarmee legt u het product eenvoudig op een gelijke voegafstand en heeft de aangebrachte voeg een betere hechting met de tegel.