Kwaliteit

Het beste van keramiek en beton

Een exclusief product vraagt om kwaliteit. CeraDeco biedt de voordelen van keramiek en beton in één product. De gepatenteerde verbinding en het unieke productieproces zorgen voor de samensmelting van het hoogwaardig verdicht beton en de toplaag van keramiek. Hierdoor worden geen concessies gedaan op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Zo realiseert CeraDeco: Luxury for life.

Keramiek toplaag

Met CeraDeco kiest u voor het beste van twee werelden. De combinatie van keramiek en beton zorgt voor een luxe uitstraling en langere levensduur. 

Maximale hechting door trilbeton

CeraDeco levert een naadloze aansluiting tussen beton en keramiek voor vochtbescherming en een duurzaam resultaat.

Hoge sterkte beton

Door het toepassen van trilbeton levert CeraDeco de massieve en kwalitatieve eigenschappen zoals die horen bij een luxe keramische terrasvloer.

Eenvoudige verwerking

CeraDeco is een samengesteld product van keramiek met een sterke betonnen onderlaag. Een voldoende draagkrachtige zandgrond volstaat om een prachtige exclusieve terrasvloer te realiseren. Daarmee voorkomt u de aanleg van een kostbare betonnen fundering.

Onderhoudsvriendelijk

Een keramische vloer staat bekend om het lage onderhoud. CeraDeco heeft een producttoepassing voor buiten gecombineerd met een onderhoudsvriendelijke toplaag. Dit betekent dat u te allen tijde kunt blijven genieten van een ultieme uitstraling en kwaliteit.

Exclusief design

CeraDeco levert een geselecteerde variatie aan kleuren en designs. Dit geldt ook voor de ware topklasse van CeraDeco LUX. Al deze producten worden exclusief vervaardigd en geven uw terrasvloer de bijzondere uitstraling waar u om vraagt.

Duurzaam en slijtvast

CeraDeco biedt u luxe voor het leven. Het geselecteerde keramiek is aan hoge kwaliteitseisen onderworpen. Door het verdichte beton en de gepatenteerde verbinding behoort CeraDeco tot de duurzame categorie in het segment van exclusieve sierbestrating.

Veilig

Een keramische tegel kan onder vochtige weersomstandigheden een glad vloeroppervlak veroorzaken. Alle producten van CeraDeco zijn vervaardigd met een specifieke stroefheidswaarde. Hierdoor bent u verzekerd van een goed en veilig loopcomfort.

Unieke afstandhouder en voegopsluiting 

Het sterke onderbeton van CeraDeco beschikt over een unieke voegopsluiting en een geïntegreerde afstandhouder. Daarmee legt u het product eenvoudig op een gelijke voegafstand en heeft de aangebrachte voeg een betere hechting met de tegel.

Assortiment

Ceradeco en CeraDeco LUX zijn verkrijgbaar in een aantal exclusieve kleuren en designs. Het CeraDeco assortiment, dat geïnspireerd is op zowel klassieke als moderne trends, biedt een passende stijl voor elk tuinontwerp. Bekijk hier het actuele aanbod van alle producten of ga naar het overzicht van dealers.